Logo telstar-online.nl
<p>Verhalenverteller Peter Faber tijdens de voorstelling Krekel en Mier. Foto: Allard Willemse</p>

Verhalenverteller Peter Faber tijdens de voorstelling Krekel en Mier. Foto: Allard Willemse

Gratis kindervoorstelling tijdens Verbeelding

  •   keer gelezen   Actueel

Avond na avond zingt heer Krekel het hoogste lied op de heuvel in het bos. Iedereen vindt het prachtig en avond na avond komen ze luisteren. Alleen vrouw Mier komt nooit bij heer Krekel. Zij heeft het druk, veel te druk. Schoonmaken, wassen, voedsel verzamelen, iets waar heer Krekel geen moment mee bezig is. Maar dan wordt het winter, en krijgt Heer Krekel honger…

Wil je weten hoe dit afloopt? Rasverteller Peter Faber verteltop 25 september het allemaal in de kindervoorstelling tijdens De Verbeelding.

CJMV-gebouw en CulturA En Zo
De traditioneel gratis voorstelling, voor kinderen tussen 5 tot en met 9 jaar, is op zaterdagmorgen 25 september om 10.00 uur te zien in het CJMV-gebouw, Kerkweg 24 in Pijnacker. ’s Middags om 13.30 uur is de voorstelling in Nootdorp te zien, in CulturA en Zo, Dorpsstraat 7 in Nootdorp. De gratis toegangskaartjes voor Pijnacker zijn vanaf nu af te halen bij Kantoorboekhandel Van Atten, Emmapark 110 en Sigarenspeciaalzaak Het Moortje, Stationsstraat 31, en voor Nootdorp bij Drogisterij Aad van Leeuwen, Dorpsstraat 68.

Hele dorp
Tijdens het Verbeeldingsweekend van 25 en 26 september staat heel Pijnacker-Nootdorp sowieso bol van activiteiten. Kunst en cultuur overal en voor iedereen van elke leeftijd. Op diverse mooie locaties in Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp en Pijnacker, zijn twee dagen lang exposities en optredens op het gebied van zang, muziek, dans en theater te bewonderen. Het Raadhuisplein in Pijnacker is getransformeerd tot een creamarkt, creaplein en promoplein, volledig coronaproof! En in het Pijnackerse Emmapark is een bijzondere expositie met werk van lokale kunstenaars te bewonderen.

Het programma is te vinden op www.deverbeelding.nu.

Meer berichten