Logo telstar-online.nl
<p>Kim en Jeseja zijn ware petanque-helden! De club is supertrots.</p>

Kim en Jeseja zijn ware petanque-helden! De club is supertrots.

Jeugdleden Petanque Folatre behalen prachtig resultaat

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Onlangs werd in Loodrecht het NK tete a tete ( enkelspel) petanque gehouden. Twee jeugdleden van Club de Petanque Folatre Pijnacker waren daar van de partij. 

Ondanks dat Kim van Gellekom nog bij de jeugd hoort, besloot ze om zich bij de dames in te schrijven. De 15-jarige Kim wist zich ronde voor ronde door het deelnemersveld te spelen. Uiteindelijk moest Kim de halve finale spelen bij de vrouwen. Helaas verloor ze deze partij nipt. Toen moest ze strijden voor de derde plaats. Kim wist deze partij met ruime cijfers te winnen en mocht dus het podium betreden, iets wat nog nooit is voor gekomen. Een jeugdspeler op het podium bij het vrouwen toernooi. Bij de jeugd deed Jeseja Letlora mee. Hij speelde een stabiel toernooi en wist zich na vijf partijen zeker van zilver. 

Bij de jeugd zijn helaas niet veel spelers. Het zou zo mooi zijn als er meer jeugd Petanque gaat spelen. Het is absoluut geen campingvermaak, maar je moet echt hard werken om deze sport tactisch en technisch onder de knie te krijgen en waar kan je dat beter doen dan bij Club de Petanque Folâtre Pijnacker. Namens bestuur en leden van Folatre feliciteren wij Kim en Jeseja met het behalen van dit prachtige resultaat!

Meer berichten