Logo telstar-online.nl
<p>Foto: ter illustratie/bovenstaande man is <strong>niet </strong>&eacute;&eacute;n van de verdachten</p>

Foto: ter illustratie/bovenstaande man is niet één van de verdachten

Nootdorper onder bedreiging van vuurwapen van scooter beroofd

  •   keer gelezen   Actueel

Nootdorp/Delft - Een zestienjarige Nootdorper is maandagmiddag 16 augustus bij de Delftse Hout onder bedreiging van een vuurwapen beroofd van zijn scooter. De politie zoekt getuigen.

Rond 17.00 uur reed de jongen samen met zijn vriendin op zijn scooter in de Delftse Hout. In de buurt van parkeerplaats nummer 2 parkeerden zij de scooter, toen plotseling twee onbekende jongens op hen af kwamen lopen. Zij bedreigden de 16-jarige jongen met een vuurwapen en reden vervolgens op de scooter weg in de richting van de Tweemolentjeskade in Delft. Sindsdien zijn de jongens spoorloos. De jongen en zijn vriendin hebben aangifte van beroving gedaan. De politie heeft de zaak in onderzoek. 

Signalement verdachten

Jongen 1:
Een donkere jongen van 16 à 20 jaar oud en tussen de 1.75 en 1.85 meter lang. Zwart stijl haar en bruine ogen. Hij droeg een grijze Stone Island-jas, een zwarte broek en vermoedelijk zwarte schoenen. Ook droeg hij een capuchon en had hij een blauw mondkopje op.

Jongen 2:
Een donkere jongen van 16 à 20 jaar oud en tussen de 1.60 en 1.70 meter lang. Zwart krul haar en bruine ogen. Hij droeg een zwart katoenen vest, een zwarte joggingsbroek en zwarte schoenen. Verder had hij een zwart mondkopje op.

Getuigen gezocht
De politie komt graag in contact met mensen die rond 17.00 uur iets gezien of gehoord hebben in de Delftse Hout. Heeft u informatie? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844 of 0800-7000.

De verdachten zijn gevlucht in de richting van de Tweemolentjeskade in Delft.

Meer berichten