Logo telstar-online.nl
<p>Afdelingsmanager kruidenierswaren/kassa Jan van Waas en supermarktmanager Michel van Elleswijk voor de ruim driehonderd vierkante meter extra winkelruimte.</p>

Afdelingsmanager kruidenierswaren/kassa Jan van Waas en supermarktmanager Michel van Elleswijk voor de ruim driehonderd vierkante meter extra winkelruimte.

Dirk heeft duizend nieuwe artikelen in de schappen

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Na het verdwijnen van het tweede filiaal van juwelier Ruud Heemskerk, het overigens zeer gewaardeerde leuke winkeltje Blincq, was het twee jaar lang de vraag: wie of wat komt er op deze locatie. Het antwoord daarop is vorige week duidelijk geworden: supermarkt Dirk breidt uit!

Supermarktmanager Michel van Elleswijk is supertrots op het eindresultaat. Er is hard gewerkt om alles in no-time te verbouwen en dik driehonderd vierkante meter functioneel in te richten. “Wij hebben zo’n duizendartikelen aan het assortiment toegevoegd”, vertelt Michel. “Vijfhonderd versproducten en vijfhonderd zogenoemde kruideniersartikelen.” 

Groot tapaseiland
Daarnaast is er een groot tapaseiland gebouwd. “Daar is echt ontzettend veel vraag naar. Zeker nu veel mensen door alle coronamaatregelen het thuis graag gezellig maken. Niet op de laatste plaats zijn de bakjes met verse noten, kazen, worst en bijvoorbeeld olijven hartstikke goedkoop bij Dirk. Drie bakjes voor maar vijf euro”, zegt hij trots.

Goedkoopste en beste
Met de uitbreiding in assortiment en ruimte, behoort Dirk in Pijnacker Centrum in één klap tot de grotere filialen in Nederland. “Wij zijn niet alleen de goedkoopste, maar ook de beste”, vervolgt Michel. “Dat is onlangs weer gebleken uit onderzoek door GFK. Er wordt gekeken naar tal van criteria en wij kwamen als beste uit de bus! Om het simpel samen te vatten: bij Dirk krijg je veel voor weinig!”

De locatie in het nieuwe deel van Pijnacker Centrum dat bekend staat als “Ackershof 2”, is een ideale plek voor een supermarkt, vindt hij. “We zijn heel goed bereikbaar en de eerste twee uur kun je ook nog gratis parkeren in de garage”, weet Michel. 

Scan en Go
Voor de snelle shoppers is er nu ook een handige Scan en Go. Je maakt een ronde met een handscanner door de winkel en rekent vervolgens zelf af. “Natuurlijk kun je ook altijd bij onze kassamedewerkers terecht. Dat persoonlijke contact vinden wij nog steeds heel belangrijk.”

Kom eens kijken
Medewerkers zijn er overigens volop. Dat Dirk zorgt voor een goede werkgelegenheid in het dorp blijkt wel: ruim honderd medewerkers staan er op de loonlijst! “En we kunnen altijd extra handjes gebruiken hoor. Zeker na de zomer verwacht ik weer extra werknemers te kunnen inzetten”, besluit Michel die het belangrijk vindt dat inwoners zelf eens een kijkje komen nemen in de winkel. “Kom gerust eens kijken!”

Meer berichten