Logo telstar-online.nl
<p>Het werd een leuk samenzijn, zeker na een lastige coronaperiode.</p>

Het werd een leuk samenzijn, zeker na een lastige coronaperiode.

Nightingalelaan viert feestje dankzij Buurtknip

  •   keer gelezen   Actueel

Onlangs stond er op de Nightingalelaan een bijzonder feestje op het programma. Mede dankzij de Buurtknip werd dit een groot succes.

“Een tijdje geleden hadden wij onze eerste straat barbecue gepland staan. Ondanks de coronaperikelen vonden wij het toch tijd voor wat meer verbintenis en gewoon eens een praatje met de buren waar je al jaren hoi en doei tegen zegt”, zo zegt buurtbewoner Pieter tegenover deze krant. “Met behulp van de Buurtknip, goedkeuring van gemeente en handhavers hebben bijna alle bewoners van onze straat deelgenomen. Ze konden genieten van het heerlijke vlees van slagerij Opstal, stokbrood van Plus Sabine Zondag en ook een springkussen voor de kinderen van MultiFeestjes.nl. Zo hebben we alles lokaal geregeld en ingekocht om ook hier ons steentje aan bij te dragen. Het was een zeer geslaagde avond waarbij de volgende al in de agenda staat”, aldus Pieter.

De Buurtknip is een subsidieregeling voor inwoners en inwonersorganisaties uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp. De Buurtknip kan u helpen iets te organiseren voor uw straat, buurt of wijk.

Meer berichten