Logo telstar-online.nl
<p>Juf Joke en juf Willy worden toegezongen door alle kinderen van Octantschool Ackerweide.</p>

Juf Joke en juf Willy worden toegezongen door alle kinderen van Octantschool Ackerweide.

Zeer vrolijke en feestelijke dag bij Octantschool Ackerweide

  •   keer gelezen   Actueel

Onlangs was het een feestelijke dag op Octantschool Ackerweide. Het was de laatste dag van dit schooljaar en dat hebben de kinderen en de leerkrachten groots gevierd. Er waren springkussens waar de kinderen zich op uit konden leven en er was voor alle kinderen patat. 

Sinds kort beschikt Ackerweide over een theater in de school en daar konden de kinderen genieten van de prachtige theatervoorstelling “Alleen op de wereld”. Het theater was eerder die week al ingewijd met twee fantastische musicals van de groepen 8. Het was ook de dag dat juf Joke Brouwer en juf Willy Eigenraam met pensioen gingen. Juf Joke was betrokken bij de oprichting van de school en heeft vanaf het begin op Ackerweide gewerkt.

Juf Willy kwam snel daarna, dus beide juffen laten een schat aan ervaring achter. De kinderen hebben deze juffen met elkaar toegezongen op het plein. Er werd ook afscheid genomen van meester Wiebe Haverkamp, die leerkracht wordt op de middelbare school, en de interim-directeur. Na de vakantie gaat de school fris van start onder leiding van de nieuwe directeur Nils Brobbel.

Meer berichten