Logo telstar-online.nl
<p>Wethouder Ilona Jense op bezoek bij SKP v.l.n.r: Kim van Loon, accountmanager Gemeente Pijnacker-Nootdorp; Erwin Rensen, voorzitter SKP; Ilona Jense, wethouder Gemeente Pijnacker-Nootdorp; Rob Verkuil, directeur SKP </p>

Wethouder Ilona Jense op bezoek bij SKP v.l.n.r: Kim van Loon, accountmanager Gemeente Pijnacker-Nootdorp; Erwin Rensen, voorzitter SKP; Ilona Jense, wethouder Gemeente Pijnacker-Nootdorp; Rob Verkuil, directeur SKP

Wethouder Ilona Jense bezoekt SKP

  •   keer gelezen   Actueel

Wethouder Ilona Jense van de gemeente Pijnacker-Nootdorp bracht op 13 juli een werkbezoek aan SKP. Vanuit haar verantwoordelijkheid voor economie en werkgelegenheid liet zij zich informeren over SKP, de diensten en de toekomstvisie van deze lokale provider.

De wethouder kreeg uitgebreid inzicht in de historie van SKP, het werkveld en de huidige producten en diensten: supersnel internet, televisie en telefonie in Pijnacker en Delfgauw. Daarnaast bracht zij een bezoek aan het datacentrum van SKP in Pijnacker. Ilona Jense: “Het is mooi om te zien dat zo’n lokaal bedrijf voor de inwoners van onze gemeente supersnel internet kan aanbieden. Als kleine marktpartij bieden zij unieke service, toegankelijk en dichtbij, met korte doorlooptijden en persoonlijke dienstverlening.”

Directeur Rob Verkuil was blij met de aandacht vanuit het college. “Het werkbezoek van de wethouder was voor SKP een kans om de gemeente Pijnacker-Nootdorp inzicht te geven wat wij nu bieden aan abonnees, maar ook wat onze toekomstplannen zijn. Bijvoorbeeld met het aanleggen van glasvezel in Klapwijk, wat de komende jaren gebeurt, maar ook hoe wij voortdurend investeren in onze techniek en ons netwerk om concurrerend en up to date te blijven.”

Meer berichten