Logo telstar-online.nl
<p>Chris van Waes is zondag 18 juli in Delft.</p>

Chris van Waes is zondag 18 juli in Delft.

Zondag: goud- en zilverinkoop in buurgemeente Delft

  •   keer gelezen   Actueel

Chris van Waes, Juwelier, Antiquair uit Poeldijk is gespecialiseerd in oude sieraden. Logischerwijs koopt hij graag oude sieraden van particulieren. Al vele malen kwam hij hiervoor naar het WestCord Hotel in Delft. Vanwege de positieve reacties komt hij wederom op zondag 18 juli aanstaande.

Als gediplomeerd juwelier onderwerpt hij de aangeboden sieraden en gebruiksvoorwerpen van edelmetaal aan een professionele beoordeling. Hij kijkt niet alleen naar het gewicht, maar stelt de waarde ook vast op basis van de schoonheid van het ontwerp. Zo betaalt hij een reële prijs. Van Waes ontvangt iedere bezoeker individueel met inachtneming van de privacy. Ook volgt hij nauwkeurig de RIVM richtlijnen. Wie zijn oude sieraden of ander goud en zilver wil verkopen kan terecht bij Chris van Waes op zondag 18 juli 2021 van 11.00 uur tot 17.00 uur in het WestCord Hotel, Olof Palmestraat 2, 2616 LM Delft. Voor inlichtingen: 0174 – 44 46 35. info@chrisvanwaes.nl - www.chrisvanwaes.nl.


Adverteren groot succes
Chris van Waes adverteert al jaren in de kranten van Telstar Mediacentrum. Het zorgt voor een grote aanloop naar zijn goud- en zilverinkoop in Delft en Zoetermeer. Naast zijn advertenties en advertorial in de krant, maakt hij ook gebruik van onze online diensten. Alleen al in Pijnacker-Nootdorp bereiken wij dagelijks zo’n 30.000 inwoners online! Wil jij dat ook? Mail gerust met advertentie@telstarmediacentrum.nl.

Meer berichten