Logo telstar-online.nl
<p>Onder toeziend oog van de nieuwe gebruikers werd de overeenkomst ondertekend door wethouder Hennevanger, de heren Kok en Nieuwenhuizen van Middelwatering Bouw en de heer Van Vliet van Brandsen installatietechniek. </p>

Onder toeziend oog van de nieuwe gebruikers werd de overeenkomst ondertekend door wethouder Hennevanger, de heren Kok en Nieuwenhuizen van Middelwatering Bouw en de heer Van Vliet van Brandsen installatietechniek.

Bouw IKC in Keijzershof kan beginnen

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Wethouder Peter Hennevanger heeft gisteren namens de gemeente een overeenkomst getekend met de uitvoerders van een Integraal Kind Centrum in Keijzershof. 

De nieuwbouw komt op een uitbreidingsplan aan de Zilverreigerdreef en omvat het huisvestingsplan voor basisschool De Vlinderboom en kinderdagopvang BSO SkippyPepijn. Het project heeft een totale bruto vloeroppervlakte van circa 2.450 vierkante meter, verdeeld over twee
bouwlagen.

Vierde kwartaal 2021
De wethouder is blij dat het rond is: “Het Integraal Kind Centrum, oftewel IKC, is hard nodig om alle leerlingen goede huisvesting voor school en opvang te bieden voor-, tijdens en na schooltijd.” De afgelopen periode is hard gewerkt aan het ontwerp. Daarna is de aanbesteding in gang gezet. Na ondertekening van de contracten zullen de voorbereidende bouwwerkzaamheden worden opgestart. Volgens een eerste schatting kan de eerste paal van het IKC in het vierde kwartaal van 2021 worden geslagen. Verwacht wordt dat de bouw van het IKC tussen de 40 en 45 weken in beslag zal nemen.

Meer berichten