Logo telstar-online.nl

Van Atten zoekt verkooptopper (22,5 uur)

  •   keer gelezen   Actueel

Kantoorboekhandel Van Atten Pijnacker zoekt een flexibele verkoopmedewerker. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een flexibele verkoopmedewerker, die meerdere dagen in de week kan werken. Ideaal voor studenten met een tussenjaar. 

Hoe ziet jouw dag eruit? 
Op jouw werkdag ben je tijdig aanwezig. Hierdoor heb je tijd om rustig op te starten en de winkel met elkaar klaar te maken voor de dag. Denk hierbij aan het opstarten van de (kassa)computers, kranten en kaarten buiten zetten.

Als de winkel open is, dan zie je iedere klant binnenkomen. Hiermee bedoelen we dat je ze groet en kijkt of ze hulp/advies nodig hebben. Belangrijk is dat een klant zich ‘gezien’ voelt en altijd geholpen en met een glimlach de winkel verlaat.

Andere taken kunnen zijn: telefoon aannemen, het op orde houden van de winkel, tijdschriften en boeken verwerken, ING Servicepunt bemannen, bestellingen aannemen. In het takenpakket is zeker ruimte voor eigen invulling en initiatief.

Jouw werkdagen
Maandag 11.00 – 18.00, Woensdag 09.00 – 18.00 uur en Zaterdag 09.00 – 17.00 uur. Tijdens vrije dagen en/of vakanties van collega’s kan je in overleg extra werken.

Jij bent:
- Communicatief vaardig
- Enthousiast
- Flexibel
- Oplossingsgericht
- Proactief
- Verantwoordelijk

Wie zijn wij?
Kantoorboekhandel Van Atten heeft een winkel in Pijnacker en een winkel in het hartje van het centrum van Berkel en Rodenrijs. Daarnaast is Intertoys Pijnacker ook onderdeel van de organisatie. Heel handig, de Intertoys zit naast de boekwinkel in Pijnacker. Het Van Atten team in Pijnacker bestaat uit 5 enthousiaste medewerkers. Er heerst een informele sfeer en er wordt hard gewerkt. Robbert en Michiel van Atten, twee broers uit Pijnacker, runnen inmiddels als derde generatie de drie winkels.

Wat krijg je?
- Een inwerkperiode
- Een interne training tot medewerker ING Servicepunt
- Aantrekkelijke personeelskorting
- Salaris op basis van de cao Boek- en Kantoorvakhandel

Enthousiast?
Woon je in de omgeving van Pijnacker en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan zien we heel graag je motivatie en cv per mail tegemoet!

Mailen kan naar: pijnacker@boekhandelvanatten.nl t.a.v. Michiel van Atten. Heb je eerst nog vragen? Bel of app ons dan via +31 15-3692992.

Meer berichten