Logo telstar-online.nl
<p>GO-college is een exclusieve opleider in de techniek.</p>

GO-college is een exclusieve opleider in de techniek.

Aanmelden: Ondernemersmeeting GO-college op 14 juli

  •   keer gelezen   Actueel

Een goed begin is het halve werk. Laat dat de tekst worden van 14 juli 2021. Dit is een uitnodiging voor een meeting speciaal voor de bedrijven in de techniek, die nu vakmensen zoeken. Aanmelden via: administratie@gocollege.nl.

Opdrachten kunnen niet uitgevoerd worden als vacatures niet ingevuld kunnen worden omdat de mensen met de juiste opleiding en skills er niet zijn.

Ook in de regio Oostland zijn veel te weinig vakmensen te vinden en kunnen werknemers niet doorstromen omdat zij de juiste papieren en vaardigheden niet hebben. Mensen trekken weg uit de regio omdat zij hier geen passend werk kunnen vinden.
Een van de meest duurzame oplossingen is om in eigen regio een opleiding te gaan volgen. Een bedrijf dat investeert in haar mensen weet de medewerkers vaak langer aan zich te binden. Vakmensen met een gerichte opleiding zijn vaker gemotiveerd om hun vaardigheden te blijven verbeteren en bij te leren.

GO-college, exclusieve opleider in de techniek onderzoekt op dit moment of er in 2021 in Delfgauw een opleiding gestart kan worden voor werktuigbouwkunde.

Er hebben zich intussen meer dan tien kandidaat-leerlingen gemeld, met wie GO-college in gesprek is over een opleiding. Voor al deze mensen willen we tijdens/na de ondernemersmeeting op 14 juli 2021 om 07.30 uur een match maken met leerbedrijven in de omgeving. Kijk op gocollege.nl voor meer informatie. Aanmelden: administratie@gocollege.nl.

Meer berichten