Logo telstar-online.nl
<p>Klanten met een besteding vanaf 7,50 mogen de uitslag van de eerstvolgende wedstrijd van het Nederlands Elftal voorspellen. </p>

Klanten met een besteding vanaf 7,50 mogen de uitslag van de eerstvolgende wedstrijd van het Nederlands Elftal voorspellen.

Slagroomschnittes gewonnen bij Bakker Ammerlaan!

  •   keer gelezen   Actueel

In de aanloop naar de te spelen wedstrijden van Oranje tijdens het Europees Kampioenschap voetbal heeft Bakker Ammerlaan een leuke winactie. 

Klanten met een besteding vanaf 7,50 mogen de uitslag van de eerstvolgende wedstrijd van het Nederlands Elftal voorspellen. De goede voorspellingen worden beloond met een slagroomschnitte die in de 2 dagen na de wedstrijd opgehaald mogen worden.

Dit heeft ervoor gezorgd dat de uitslag van zondag met 3-2 in de wedstrijd Nederland – Oekraïne al door een heel aantal mensen is geraden. “Het zijn een heleboel schnitten, maar we geven ze met plezier weg, zeker omdat Nederland heeft gewonnen”, aldus Mark Ammerlaan.

Oranje tompouces
Ook voor de wedstrijd Nederland – Noord-Macedonië van maandag 21 juni geldt deze actie. Bakker Ammerlaan gaat hiermee door zolang Oranje in het toernooi blijft, hopelijk tot de finale. Daarnaast zijn op de dagen dat Nederland voetbalt de oranje tompouces in de aanbieding!

Meer berichten