Logo telstar-online.nl
<p>Het hele bedrijvenpark is volop in de bloemen gezet. Op alle wegen zijn hanging baskets opgehangen en bij de entree staat een fraaie bloemenzuil.</p>

Het hele bedrijvenpark is volop in de bloemen gezet. Op alle wegen zijn hanging baskets opgehangen en bij de entree staat een fraaie bloemenzuil.

Bedrijvenpark Ruyven in de bloemetjes gezet

  •   keer gelezen   Actueel

Bedrijvenpark Ruyven in Delfgauw is een prachtig bedrijvenpark. Het is niet alleen een heel groen park, het is er ook schoon, heel en veilig. Het is echt een plek waar het goed ondernemen is.

Om het park zo te houden wordt nauw samengewerkt met de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Wekelijks haalt de gemeente zwerfvuil weg en zaken die kapot zijn worden snel gerepareerd. Op het bedrijvenpark staat veiligheid uiteraard hoog in het vaandel. Op alle entrees en tussenwegen staan (kenteken)camera’s, die in de nacht live worden uitgekeken.

Maandag 31 mei jl. is nog een stap extra gedaan door de ondernemers. Het hele bedrijvenpark is volop in de bloemen gezet. Op alle wegen zijn hanging baskets opgehangen en bij de entree staat een fraaie bloemenzuil. Binnen enkele weken zijn de planten volgroeid en staan de bloemen in volle bloei. Omdat de ondernemers het belangrijk vinden om werkzaamheden zoveel mogelijk lokaal uit te voeren, is gekozen voor een partij die het wekelijkse onderhoud uitbesteed bij een lokale ondernemer in Pijnacker-Nootdorp. 

Bloemen in het openbaar gebied zien er niet alleen prachtig uit, ze veraangenamen het leven. De bloemen hebben ook een belangrijke functie in de voedselvoorziening van insecten, bijen en vlinders. Er is gekozen voor een mooie bijen- en vlindermix, waarmee het bedrijvenpark meehelpt aan het voortbestaan van de insecten, bijen en vlinders.

Meer berichten