Logo telstar-online.nl

Gave lezersactie voor voetbalmeiden!

  •   keer gelezen   Actueel

Begin 2020 won de Pijnackernaarse Fleur van der Sluis (25) een schrijfwedstrijd van uitgeverij Kluitman. Ze waren op zoek naar iemand die een serie kon schrijven over meidenvoetbal en Fleur werd door de jury – gevormd door Rocky Hehakaija en voetbalmagazine GOAL! – aangewezen als de winnaar. 

Een jaar lang werkte ze aan het verhaal, het eerste deel van een serie die MO13 (meiden onder dertien) gaat heten. Op 18 mei komt het eerste deel In de aanval! uit. Fleur heeft altijd al van schrijven gehouden, maar dit is het eerste boek van haar dat wordt uitgegeven. Het boek is geschreven voor iedereen vanaf tien jaar.

> DOE MEE KLIK HIER <


In de aanval! gaat over de elfjarige Sara die enorm baalt van de verhuizing naar het huis van haar moeders nieuwe vriend. Ze laat de grote stad achter voor een of ander suf dorp en mist haar vriendinnen en oude voetbalteam. Haar nieuwe stiefzus zit ook niet echt op haar komst te wachten. En alsof dat nog niet genoeg ellende is, ontdekt Sara ook nog eens dat het dorp geen meidenvoetbalteam heeft. Hoe dan?! Noodgedwongen sluit ze zich aan bij een jongensteam, maar daar voelt ze zich niet echt op haar plek. Als ze op school nieuwe vriendinnen ontmoet, krijgt ze een plan. Wat als ze nou zélf een meidenteam begint…?

Wil jij dit gave boek winnen? Deel en like en deel dan ons bericht op Facebook!

Meer berichten