Logo telstar-online.nl
<p>Een deel van de schade aan het voertuig.</p>

Een deel van de schade aan het voertuig.

Crowdfunding

Transportbedrijf laat invalide dorpsgenoot zitten met kapotte auto en dikke rekening

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Een chauffeur van een groot transportbedrijf uit de regio Rotterdam, heeft op maandag 3 mei 2021 met zijn vrachtwagen de auto van een dorpsgenoot vrijwel total loss gereden.

De bewuste chauffeur draaide op de N470 nabij Pijnacker met zijn vrachtwagen de rotonde op en ramde vol de auto van de gedupeerde man.

De invalide dorpsgenoot is volledig afhankelijk van zijn auto, maar krijgt van de verzekeraar van het bedrijf slechts de dagwaarde van zijn wagen, zo’n 1350 euro. Over een goede oplossing valt niet te praten. Geld voor een nieuwe of een gepeperde rekening bij een schadeherstelbedrijf is er niet. De familie zit in zak en as!

Onze redactie heeft contact gezocht met het transportbedrijf om te vragen hoe het zit. De afdeling schadeafhandeling heeft helaas nooit meer van zich laten horen.

Omdat wij ons het lot van deze man wél aantrekken, hopen wij dat er mensen zijn die willen bijdragen aan enige reparatie of misschien wel een nieuwe auto. De familie van de man is een crowdfunding gestart op doneeractie.nl/een-nieuwe-auto.


Meer berichten