Logo telstar-online.nl
<p>De editie in 2019 was een groot succes. In september staat er weer een Opperdepop-editie op stapel.<br>De organisatoren zijn al drukdoende met allerhande voorbereidingen. (Foto: Richard Sinte Maartensdijk) </p>

De editie in 2019 was een groot succes. In september staat er weer een Opperdepop-editie op stapel.
De organisatoren zijn al drukdoende met allerhande voorbereidingen. (Foto: Richard Sinte Maartensdijk)

Voorbereidingen tweede editie Opperdepop in volle gang

  •   keer gelezen   Actueel

Lansingerland - Op 9, 10 en 11 september 2021 wordt in het Annie MG Schmidt Park in Bergschenhoek de tweede editie van het populaire muzikale én culinaire festival Opperdepop gehouden. 

De enthousiaste mede-organisatoren Robert Boevé, Brendo Festen en Robèr Willemsen hebben er ontzettend veel zin in. De voorbereidingen zijn dan ook in volle gang! De redactie van deze krant sprak met een opgeluchte, maar zeer positief ingestelde producer Brendo Festen. Door corona en alle maatregelen eromheen lag de evenementen- en festivalbusiness lang stil. Brendo: “Er is na lange tijd gelukkig weer wat perspectief. Ik heb dan ook goede hoop dat ons festival aan het einde van de zomer door kan gaan. De vooruitzichten zien er goed uit!”

Grote namen
Het festivalterrein in Bergschenhoek biedt plaats aan zo’n 8000 bezoekers per dag en duurt drie dagen. Naast een spetterende line-up met onder andere Duncan Laurence, Guus Meeuwis, Shaky Ground, BLØF, Niels Geusebroek , DI-RECT, Alain Clark, de Nederpop All Stars met onder andere Henk Westbroek en André Hazes met band, pakt Opperdepop ook culinair weer flink uit.

- Bestel kaarten op: opperdepopfestival.nl/tickets

Op het terrein bieden lokale horecaondernemers zoals Ferro (Berkel), Kaazaak (Bleiswijk), Jofel (Bleiswijk), Muller & Co (Berkel), Three (Hillegersberg), Charlies (Berkel), Pasto (Berkel), Edelweiss (Berkel), The naked fish (Berkel) en Ciocco Gelato (Berkel) de lekkerste gerechtjes en smaakvolle menu’s aan. “In een gezellige setting met muziek kun je dus ook heerlijk eten”, vervolgt de festivalorganisator, die verklapt dat hij samen met zijn collega’s alles wat wordt geserveerd op het festival voorproeft. “Het moet namelijk allemaal echt bij het festival passen en divers zijn.”

Het hele gezin
Iedereen is welkom op Opperdepop. “Sterker nog, het is een festival voor het héle gezin”, vertelt Brendo. “Voor mensen die vroeger naar Lowlands of Pinkpop gingen is dit een mooi moment om de nieuwe generatie te laten kennis maken met muziek, lekker eten en vooral de festivalsfeer. Voor de kinderen is er dan ook van alles te doen op het kinderpaviljoen en voor de allerkleinsten is er een betrouwbare, lokale opvang geregeld. Desgewenst zelfs tot in de late uurtjes!”

Goed contact
In aanloop naar het festival heeft de organisatie nauw contact met de gemeente Lansingerland. “Dat contact loopt prima”, benadrukt Brendo. “Het is ook gewoon heel erg belangrijk, want veiligheid staat altijd voorop. Ons vaste contactpersoon van de gemeente kunnen we bij wijze van spreken midden in de nacht nog bellen met een vraag.”

Kaartverkoop
Zorg dat je alvast kaarten in huis hebt, want het wordt een prachtig feest! Bestellen kan op opperdepopfestival.nl/tickets.

Meer berichten