Logo telstar-online.nl
<p>Een trotse Toos van Adrichem met de oorkonde. Foto: Mieke Noya</p>

Een trotse Toos van Adrichem met de oorkonde. Foto: Mieke Noya

Oorkondes en aandenken collectanten Hartstichting

  •   keer gelezen   Actueel

Ruim dertig jaar was zij in de maand april een vertrouwd gezicht op de Nieuwkoopseweg met haar collectebus voor de Hartstichting: mevrouw Toos van Adrichem.

En 26 jaar collecteerde mevrouw Groenewegen voor de Hartstichting aan de Dwarskade en de Oudeweg. Dit jaar hielden beiden het voor gezien. “Het is tijd dat de jongeren het overnemen”, aldus een van de dames.

Bedankt
Supertrots is de Hartstichting op beide dames, die jaren lang door weer en wind de collecte verzorgden. Ze werken bedankt voor hun jarenlange inzet met een oorkonde en een mooi aandenken in de vorm van een prachtig goudkleuring hart dat door twee zilveren handen wordt vastgehouden.

Huizen langs
Ook dit jaar werd de collecte in Nootdorp gehouden. Ondanks de strenge coronamaatregelen konden de collectanten dit jaar weer de huizen langs. De (voorlopige) opbrengst is 1.290 euro. Op dit moment is nog niet alles volledig verwerkt. Via een speciale QR-code is ook nog eens 595 euro opgehaald in Nootdorp. Dank aan alle donateurs in Nootdorp, zo meldt men aan de lokale huis-aan-huiskrant Telstar/Eendracht.

Meer berichten