Logo telstar-online.nl
<p>De winkel van Terre des Hommes op de hoek Emmastraat/Van Brachtstraat is weer open.</p>

De winkel van Terre des Hommes op de hoek Emmastraat/Van Brachtstraat is weer open.

Winkel Terre des Hommes weer open

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Na vier maanden sluiting is de ‘tweedehands winkel’ voor Terre des Hommes in Pijnacker op 28 april weer opengegaan!

Er is hard gewerkt om de winkel in te richten voor de verkoop. Dat is gelukt en de medewerkers staan te popelen om de klanten weer te zien! De winkel is open op: woensdag van 9.00 tot 13.00 uur; op vrijdag van 10.00 – 13.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 14.00 uur. Natuurlijk is iedereen ook weer van harte welkom om spullen voor de verkoop te komen brengen. Dat gaat via de garagepoort aan de Emmastraat.

“We proberen er alles aan te doen om zo veilig mogelijk te werken. Daarom mag er maar een beperkt aantal mensen tegelijk binnen zijn. We vragen de klanten om zich aan de coronamaatregelen te houden. Dus altijd een mondkapje op, de handen ontsmetten en afstand houden. En verder verheugen we ons er enorm op onze klanten weer te mogen begroeten in onze winkel”, zo meldt de leiding van de winkel van Terres des Hommes.

In de Terre des Hommes winkels worden tweedehands spullen van goede kwaliteit verkocht, die door mensen worden gebracht. Alle opbrengst gaat, na aftrek van de kosten, direct naar hulpprojecten. Vorig jaar kwam dat neer op ongeveer €1,4 miljoen: een flinke bijdrage.

Meer berichten