Logo telstar-online.nl
<p>Een paaspresentje voor alle BSO-kinderen. </p>

Een paaspresentje voor alle BSO-kinderen.

SkippyPePijN vergeet de BSO-kinderen niet

  •   keer gelezen   Actueel

Nu de buitenschoolse opvang nog steeds niet open is voor alle kinderen en alleen maar voor de noodopvang, wilden de medewerkers van SkippyPePijN deze kinderen graag laten weten dat ze ze zeker niet vergeten zijn.

Daarom zijn de pedagogisch medewerkers in heel Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw vlak voor Pasen op pad gegaan met honderden doosjes met Vergeet-me-niet zaadjes.

De kinderen kregen ook een kaartje waarop geschreven stond dat de leiding hen nog niet vergeten is en dat ze kinderen erg missen op de buitenschoolse opvang. De leiding hoopt dat alle kinderen weer snel kunnen komen spelen! De kinderen die gebruik maken van de BSO-opvang van SkippyPePijN hadden allemaal een 'juf 'of 'meester' aan de deur die het presentje persoonlijk kwam afgeven. Dat dit gewaardeerd werd, was te merken aan alle enthousiaste reacties!

Intussen worden voor thuis leuke digitale activiteiten aangeboden. Foto's en filmpjes daarvan mogen de kinderen naar SkippyPePijN terugsturen. Er staat nog meer op stapel maar dat blijft nog even een verrassing! SkippyPePijN kom je snel weer tegen, let maar op!

Heb jij ook een leuk, positief berichtje voor onze redactie? Mail gerust. Dat kan naar redactie@telstar-uitgeverij.nl.

Meer berichten