Logo telstar-online.nl

Sauna Centre Du Lac wint BlootKompas Award

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Zaterdag 10 april won Sauna en Beautycentrum Centre du Lac de BlootKompas! Award 2021 in de categorie ‘Beste sauna van het jaar’. Met een gemiddelde waardering van een 9,1 komt deze locatie in hun categorie als beste uit de bus. De award werd online uitgereikt door acteur en tv – presentator Koert – Jan de Bruijn.

Bezoekers beoordeelden Sauna en Beautycentrum Centre du Lac en schreven lovende woorden op www.blootkompas.nl, de locatievinder en reviewsite voor blootlocaties wereldwijd.“Wij zijn ontzettend dankbaar en blij met deze waardering van onze gasten. We doen natuurlijk iedere dag ontzettend hard ons best om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een BlootKompas! Award. We kijken er enorm naar uit om onze gasten binnenkort na lange tijd weer te mogen ontvangen in ons prachtige centrum’’, aldus Jan van der Meer (eigenaar Centre du Lac).

Over Sauna en Beautycentrum Centre de Lac
Centre du Lac is een middelgrote sauna waarbij kwaliteit centraal staat. Het wellnessresort telt 7 verschillende sauna’s, diverse baden en relaxruimtes. De Finse Loungesauna is naar eigen zeggen een unieke ervaring en een aanrader! Gasten kunnen tijdens hun bezoek genieten van verschillende ontspannende behandelingen, klanksessies, opgietingen en drijfsessies. Gasten komen naar Centre du Lac voor een échte vakantiedag in eigen land.

Vijf categorieën
Naast de categorie ‘Beste sauna van het jaar’ werden er ook awards uitgereikt in de categorieën ‘Beste camping van het jaar’, ‘Beste accommodatie van het jaar’, Beste verenigingsterrein van het jaar’ en ‘Beste naaktstrand van het jaar’.

Over de BlootKompas! Awards
De BlootKompas! Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde blootlocaties in de wereld. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Voor een overzicht van alle winnaars kijk op: www.blootkompas.nl/awards.

Meer berichten