Logo telstar-online.nl
<p>Foto: Rodnae</p>

Foto: Rodnae

Oproep

Van het gas af? Gemeentebelangen wil jullie mening horen!

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker-Nootdorp - De lokale partij Gemeentebelangen roept inwoners op de brede presentatie over energietransitie in de raad van 15 april te volgen. Daarnaast wil men heel graag weten wat inwoners van de huidige plannen vinden.

De fractie van Gemeentebelangen in de gemeenteraad van Pijnacker-Nootdorp roept haar inwoners op om de presentatie in de gemeenteraad over de energiemix/energietransitieplan op donderdag 15 april 2021 vanaf 20.00 uur digitaal te volgen via de gemeentelijke site pijnacker-nootdorp.raadsinformatie.nl. De uitzending kan ook op een later tijdstip worden bekeken. De vergadering is openbaar en voor het publiek te volgen. 

De fractie van Gemeentebelangen is zeer geïnteresseerd in de mening van haar inwoners over dit onderwerp en de eventuele gevolgen hiervan. De gevolgen kunnen zijn dat woningen ‘van het gas af moeten’, hetgeen hoge kosten voor de bewoners met zich kunnen meebrengen. Gemeentebelangen wil zoveel mogelijk reacties verzamelen om zich goed te kunnen voorbereiden op de besluitvormende raadsvergadering over deze onderwerpen. Inwoners van Pijnacker-Nootdorp worden daarom verzocht te reageren op het e-mailadres van Gemeentebelangen op info@gbpn.nl. De mening van de inwoners wordt door Gemeentebelangen meegenomen in hun oordeel in de raad.

Meer berichten