Logo telstar-online.nl

Jeugdhelden DSVP wassen auto’s, wagens en tractors voor goede doel

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Zaterdag 10 april hadden de spelers van de JO8 teams van DSVP, 2 andere doelen voor ogen dan degene die op het veld staan. Zij staken van 9.00 tot 12.00 uur namelijk de handen uit de mouwen tijdens de DSVP Carwash. Hier werden in drie uur tijd, zo veel mogelijk auto’s gewassen om zo geld in te zamelen voor twee goede doelen. 

Als eerste het KWF, waar Tommy Beemer een actiepagina heeft gestart omdat hij zijn peetoom twee jaar terug veel te vroeg heeft verloren. Het tweede doel was een bijdrage ten behoeve van de nieuwe tribune bij DSVP. De opbrengsten van deze actie werden eerlijk over beide goede doelen verdeeld.

Absolute topsport op het parkeerterrein en de S in DSVP werd even goed onderstreept. Vele handen maken licht werk was hier van toepassing en bijgestaan door een groot aantal ouders, zijn de jongens aan de slag gegaan om de auto’s weer schoon en wel hun weg te laten vervolgen. In totaal zijn er 199 auto’s, vijf busjes, een aantal scooters, (bak)fietsen en zelfs een tractor met oplegger werd onder handen genomen. In totaal is er een bedrag van €2.680,18 opgehaald met als resultaat dat beide goede doelen €1.340,09 zullen ontvangen.


Graag wil de organisatie van de gelegenheid gebruik maken om ook een aantal sponsors te bedanken voor hun bijdrage:

  • Altura Facilitaire Diensten – Osmose water om de auto’s te spoelen
  • Autobedrijf Weerheim – Sponsen en shampoo
  • Intertoys Pijnacker – Prijzen voor het team dat de meeste auto’s heeft gewassen
  • Bakker Jaap – Verschillende soorten croissants, eierkoeken, kaasstengels
  • Sligro Den Haag – Snoepgoed en drankjes

Daarnaast hebben alle kids en heel veel ouders uiteraard ook tijd en moeite gestoken in het tot een succes maken van de Carwash. Ondanks de wat lagere temperatuur, bikkelde iedereen onverstoord door.

De DSVP Carwash was dus een doorslaand succes! Tommy heeft nog echter wel een dagje voetbal voor de boeg staan als tegenprestatie voor donaties via zijn actiepagina. Zondag 18 april gaat hij op een van de handbalveldjes in de wijk Keijzershof een voetbalmarathon doen van zeven uur.


Meer berichten