Logo telstar-online.nl

Grand Café 1837 zoekt (leidinggevende) medewerker bediening

  •   keer gelezen   Actueel

Nootdorp - Het altijd gezellige Grand Café 1837 is op zoek naar een (leidinggevende) medewerker bediening voor minimaal 20 uur per week. Per direct of in overleg.

Je komt te werken in een zeer gemotiveerd, enthousiast en hardwerkend team. Een toffe inwerk app zorgt ervoor dat je gemakkelijk alle kennis vergaard en snel allround bent. Online tweeweeks- en maandrooster. Iedereen werkt minimaal een keer in het weekend. Met elkaar zorgt het team voor een gezellige werksfeer dat zich uit in een fijne beleving voor gasten bij ☀ Grand Café 1837. Grand Café 1847 biedt een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Bovenal is iedereen positief van aard en denken in mogelijkheden en oplossingen daar waar nodig. Meer informatie vind je hier

Past deze werkomgeving bij jou? En heb je oog voor detail? Stuur een mail naar info@grandcafe1837.nl t.a.v. Kim en Manouk. Ze nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek! 

Nog meer functies
Naast deze toffe functie, zoekt 1837 nog meer personeel voor de heropening.  Zoek je de leukste bijbaan die je goed kan combineren met je studie? En je bent minimaal 16 jaar? Zoek niet verder en solliciteer bij Grand Café 1837!

Meer berichten