Logo telstar-online.nl
<p>Foto: in sc&egrave;ne gezet / Pexels</p>

Foto: in scène gezet / Pexels

Dame in tranen: door blubber naar crematie

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Een 79-jarige bewoonster van de Vlielandseweg is vanmiddag in tranen uitgebarsten. Ze woont langs de Vlielandseweg waar momenteel volop gewerkt wordt.

Ze had de werklieden meermaals gevraagd om een plank of iets dergelijks voor de deur van haar woning te leggen, zodat ze fatsoenlijk uit haar huis kon komen. “Ik kreeg alleen ongeïnteresseerd te horen: er moet nu eenmaal gewerkt worden.”

Vandaag had ze een crematie in Berkel en Rodenrijs. “Ik moest door de bagger en werktroep lopen om mijn huis en de straat uit te komen. Ik kon het wel uitbrullen! Uiteindelijk kwam ik helemaal met soppende, natte schoenen, een vieze broek en onder de bagger aan op de uitvaart!”

Toen ze weer terugkwam, was er nog niets gedaan. “Er restte mij weer een hele tocht door de troep en de bagger. Ik heb huilend mijn kleren en schoenen staan uitspoelen.” De 79-jarige vrouw is hevig geëmotioneerd naar de lokale krant gestapt om haar verhaal te doen in de hoop dat er eens wat meer wordt meegedacht met oudere inwoners!


Meer berichten