Logo telstar-online.nl
<p>Harald van Zielst begrijpt niets van dit besluit. De gemeenteraad weet totaal niet wat er leeft, stelt hij.</p>

Harald van Zielst begrijpt niets van dit besluit. De gemeenteraad weet totaal niet wat er leeft, stelt hij.

Trots is boos over het verlagen van de parkeernorm

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker-Nootdorp - Afgelopen raadsvergadering heeft de gemeenteraad ingestemd met het verder verlagen van de parkeernorm. Concreet houdt dit in dat het straks acceptabel wordt om 250 meter te lopen naar je auto. 

“Het is onbegrijpelijk dat de raad instemt met dit voordeel. Het pesten van autogebruikers gaat door. Voor een fietssnelweg naar Rotterdam wordt wel 15 miljoen uitgegeven, maar vervolgens is er geen ruimte voor parkeerplaatsen”, aldus Harald van Zielst. Trots begrijpt niets van dit besluit en verwacht dan ook dat er problemen gaan ontstaan. De fractie verwacht dat het foutparkeren zal toenemen en onderlinge ruzies hierdoor zullen ontstaan. 

“De gemeenteraad heeft geen idee wat er leeft in ons dorp. Het parkeren is al jaren een probleem. Neem bijvoorbeeld Klapwijk. Een aantal jaar geleden zijn er zelfs extra parkeerplaatsen aangelegd om de parkeernood te drukken. En nog is het een probleem. Of in de wijk Vrouwtjeslant waar de bewoners regelmatig klagen over auto’s die fout geparkeerd staan. En het ergste is dat de gemeenteraad dit zonder discussie heeft afgehamerd in nog geen 10 minuten. Het is een schande”, besluit een getergde fractievoorzitter.

Meer berichten