Logo telstar-online.nl
<p>Foto&#39;s: Arthur Scheltes</p>

Foto's: Arthur Scheltes

thebeerescape.nl

The Beer Escape presenteert nieuw bierpakket: A Journey Through Styles

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker-Nootdorp - In november vorig jaar lanceerden Abke en John uit Pijnacker The Beer Escape. De spannende, avondvullende puzzel- en bierproeverij werd meteen enorm positief ontvangen. Niet alleen dorpsgenoten bestelden een pakket, maar van Haarlem tot Meppel en van Groningen tot Tilburg kwamen de orders binnen. 

Abke heeft meteen een leuke anekdote: “We kregen op een gegeven moment bijna dagelijks een bestelling uit Amstelveen, elke keer uit dezelfde straat. Ik dacht: hoe kan dat nou? Uiteindelijk bleek het te gaan om een grote studentenflat. Door mond tot mond-reclame was iedereen zó enthousiast geworden, dat iedereen het daar wilde spelen”, lacht ze.

Tweede pakket A Journey Through Styles
The Beer Escape is geliefd en staat dus goed op de kaart. Een nieuw pakket kan daarom niet langer uitblijven! Er is veel tijd gestoken in het bedenken en uitwerken van een tweede The Beer Escape-pakket: Ditmaal is er gekozen voor een zestal speciaal bieren die moeten worden ontmaskerd. Naast het bestaande pakket met blond bieren (Hunting The Blondes), is “pakket 2” (A Journey Through Styles), nu ook te koop!

Professionele uitstraling
John bedenkt de uitdagende puzzels en Abke zorgt voor een strakke grafische vormgeving van alles. Het verwerken van bestellingen, het inpakken en verzenden doen ze als een (h)echt team. The Beer Escape loopt dan ook als een geoliede machine! Dat moet ook wel, want er gaan soms wel tientallen pakketten per week de deur uit.

“We hebben inmiddels geen folie meer om de flesjes, maar stoere etiketten die het product echt een professionele uitstraling geven. Het etiket is uiteindelijk makkelijk van het flesje te halen om het ware biermerk te onthullen.” Naast deze nieuwe etiketten is er ook een heuse hintpagina opgetuigd. Door middel van een QR-code kun je een ‘kleine’ of een ‘grote’ hint opvragen.

Voor mensen buiten Pijnacker-Nootdorp kan een “The Beer Escape-pakket” snel per post worden opgestuurd, maar dorpsgenoten (inwoners van Pijnacker-Nootdorp e.o.) kunnen het pakket desgewenst gewoon aan de deur in de Emmastraat in Pijnacker afhalen. “Geen enkel probleem hoor”, zegt Abke, die wel benadrukt dat de bestelling eerst even online via thebeerescape.nl gedaan moet worden.

Uren spelplezier
Er is zeker in coronatijden behoefte aan gezelligheid in huis. En zolang de kroegen gesloten zijn, is de The Beer Escape een prachtig alternatief. The Beer Escape staat voor uren spelplezier en hersenkrakers met vrienden of familie en je maakt ook nog eens kennis met bijzondere bieren!

Bestellen kan via de website thebeerescape.nl. Er is ook de mogelijkheid om er meteen een lekkere borrelplank (van het Stads-Koffyhuis in Delft) bij te bestellen!


Bestellen: thebeerescape.nl.

Meer berichten