Afbeelding

Thuis op z’n paasbest met Grand Café 1837

Actueel 1.427 keer gelezen

Nootdorp - Met Grand Café 1837 haal je volgend weekend een hele hoop vrolijkheid in huis. Eerder pakte het gezellige grandcafé uit Nootdorp al uit met Sinterklaas en Valentijn, nu is het tijd voor een onvergetelijk paasweekend. Kim Kleijweg heeft samen met haar team met veel liefde diverse paasarrangementen samengesteld.  

“Ons motto is ditmaal: oost, west, met 1837 thuis op z’n paasbest”, vertelt Kim enthousiast. “We hebben een paasbrunch, een high tea en een 1837 specialiteiten gerechtenbox voor bij de borrel of als voorgerecht. En bij iedere bestelling op Eerste en Tweede Paasdag krijg je een gratis gele tafelloper en servetten. Zo heb je binnen een handomdraai een gezellige, gedekte paastafel in huis.” De paasbrunch bestaat onder meer uit een divers assortiment aan broodjes, een paasstolletje van bakkerij Rijnbeek, uitgebreid beleg, een soepje en tot besluit een heerlijk paasdessert. De specialiteitenbox bestaat uit zeven gerechten, waarvan drie koude en vier warme, die je thuis gemakkelijk kunt opwarmen. Van gamba’s in knoflookolie uit de Josper houtskooloven tot flinterdun gesneden parmaham met meloen en huisgegrilde vitello tonnato. De high tea is weer om je vingers bij af te likken: heerlijke, huisgemaakte zoetigheden, zoals pecannotenchocoladetaart met caramelvulling, gecombineerd met hartige lekkernijen. 

Ook aan de kleintjes is gedacht. Grand Café 1837 heeft speciale kinderboxen samengesteld, vol met lekkernijen voor kinderen en een leuke bezigheid voor aan tafel. Afhankelijk van de leeftijd, kun je kiezen uit stempelen, kleien of een canvasdoekje schilderen. “Neem de kinderen gezellig mee als je de paasboxen komt ophalen. De paashaas is namelijk op bezoek in onze Drive Thru”, tipt Kim.

Huisgerookte Josper zalm met zoetzure komkommer en dragon mayonaise.

Op de tanden bijten
Kim baalt natuurlijk van het meest recente coronanieuws. De terrassen mogen nog niet open, ook niet met Pasen. “Natuurlijk is dat flink balen, maar ik had eerlijk gezegd ook niet verwacht dat we weer open mochten”, vertelt Kim. Toch blijft de Nootdorpse positief. “Wij denken in mogelijkheden. Wat kan wél in plaats van wat kan niet. Zo mochten we onlangs een bruidspaar verwelkomen voor een coronaproof lunch en diner op ons tweede parkeerterrein. Zo fijn weer even gastvrouw te mogen zijn. We voelen ons ook enorm gesteund door alle trouwe gasten. Dat doet ons goed. Nog even op de tanden bijten. Dan kunnen we straks buiten én binnen weer open!”

Tot die tijd kun je thuis blijven genieten met het gemak van de Drive Thru. Naast nieuwe vlees-en visgerechten, staan er ook ook vegetarische en vegangerechten voor lunch én diner op de kaarten. Ook voor gasten met allergenen is er volop keuze. De sauzen en soepen zijn allen glutenvrij, de tomatensoep zelfs ook lactosevrij. Er is altijd lactose/glutenvrij brood en frites te bestellen. Kijk snel op de website naar alle mogelijkheden.

Alle paasarrangementen zijn te bestellen tot en met woensdag 31 maart. Bestel via de website of bel 015-310 8383. 

De nieuwe kleine gerechten box gevuld met 1837 specialiteiten.

De speciale kinderbox.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant