Afbeelding
Bestellen

Pijnacker-Nootdorp steunt Kenia met brownies tijdens Pasen

Actueel 832 keer gelezen

Wilt u met Pasen iets bijzonders? Kenners raden brownies aan, van Baked by Val. Eerlijk is (h)eerlijk, de eerste kennismaking met de Brownie is voor het goede doel, maar ze zijn zo heerlijk dat ieder ze vervolgens voor zichzelf gaat kopen! “De brownies zijn heerlijk! “ “We willen de volgende keer 30 stuks!”, zijn enkele reacties.

Vorige maand zijn er al veel brownies besteld via de Telstar/Eendracht. Voor velen was het steunen van een goed doel de reden. Want Baked by Val doneert alle winst van haar verkochte brownies aan stichting Wij Steunen Kenia. Niet alleen van de brownies verkocht in Pijnacker, maar van alle brownies in Amsterdam en omstreken, waar Val haar eigen trouwe netwerk en bakkerij heeft. Voor iedere verkochte brownie kunnen vier schoolmaaltijden voor leerlingen van de Mwereni basisschool in Kenia worden gekocht, zo laat men weten aan de redactie van deze krant.

Bestellen
De brownies zijn te bestellen per 4 (12 €), zes (16 €) of 10 (24 €) door te mailen voor donderdag 1 april naar wijsteunenkenia@gmail.com. Vermeld uw naam, telefoonnummer en aantal brownies. De brownies zijn op te halen op zaterdag 3 april tussen 10:00-12:30 op Zaan 15, te Pijnacker.

Projecten Kenia
Wilt u meekijken hoe het geld besteed wordt? Ga naar www.wijsteunenkenia.nl of volg ze op Instagram (wijsteunenkenia). Ook Baked by Val is te volgen via Instagram (bakedbyval).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant