Logo telstar-online.nl

Is de overheid betrouwbaar?

  •   keer gelezen   Actueel

Veiligheid, normen en waarden en een betrouwbare overheid. Dat zijn de belangrijkste speerpunten van CDA-Kandidaat Kamerlid Chris van Dam. Als voorzitter van de commissie Toeslagenaffaire velde hij een hard oordeel over het falen van de overheid en de tekortkomingen van de rechtstaat. Van Dam gaat dan ook graag in gesprek met iedereen die zich zorgen maakt over de betrouwbaarheid van de overheid tijdens het CDA Web-café (van CDA-Lansingerland en CDA-Pijnacker-Nootdorp samen) op dinsdagavond 9 maart om 20.00 uur.

“Midden in de samenleving, daar voel ik me het beste thuis. En dan ook op de plekken waar het dreigt mis te gaan. Want daar kun je je handen uit je mouwen steken”, aldus van Dam, die op de 47e plaats van de CDA-kieslijst staat. Met behulp van voorkeurstemmen hoopt hij opnieuw voor vier jaar te worden gekozen in de Kamer. “31 jaar heb ik dat als politieman en als officier van justitie gedaan en sinds 2017 als lid van de tweede kamer.”

Van Dam geeft tijdens het Web-café zijn visie op een betere en veiligere samenleving, maar hoort ook graag van u waar u tegenaan loopt. “Met mijn ervaring als politieman en officier van justitie, met mijn ervaring als voorzitter van de commissie die de kinderopvangtoeslag onderzocht, maar ook met mijn oog voor de menselijke maat, wil ik daar in de Tweede Kamer werk van maken. Recht doen!”

Ook lokale vertegenwoordigers van het CDA zijn digitaal aanwezig om zaken die lokaal spelen op te pakken. Het Web-café start om 20.00 en duurt ongeveer anderhalf uur. Geïnteresseerden die er 9 maart digitaal bij willen zijn, kunnen zich aanmelden via secretaris.cda.lansingerland@gmail.com.

Meer berichten