Logo telstar-online.nl

Is Pijnacker-Nootdorp helemaal klaar voor de Tweede Kamerverkiezingen?

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker-Nootdorp - Durft u in coronatijden wel fysiek te gaan stemmen? En weet u al op welke partij u gaat stemmen tijdens de Tweede Kamerverkiezingen? 

Dit en nog veel meer vragen hebben wij voorgelegd aan inwoners van Pijnacker-Nootdorp. Meer dan zevenhonderd respondenten hebben onze vragenlijst ingevuld. Alle onderzoeksresultaten zijn netjes op een rijtje gezet. Bekijk het hele rapport hieronder of klik op deze link.

Mensen hebben vaak hun mening klaar. Ze zijn voor of tegen een nieuw idee dat opborrelt in de samenleving. Politici gooien wel eens een balletje op en luisteren wat de reacties zijn. Luisteren ze dan ook echt? Hoe vaak hoor je: ze doen maar, ze luisteren toch niet naar ons? Telstar Uitgeverij en Toponderzoek willen de betrokkenheid van de inwoners van Pijnacker-Nootdorp vergroten. Via het panel TipPijnackerNootdorp.nl kunnen alle inwoners in de gemeente Pijnacker-Nootdorp hun mening kenbaar maken over onderwerpen die leven in hun samenleving.

Doe ook mee met het Burgerpanel
Op www.tippijnackernootdorp.nl kan iedereen een aanmeldingsformulier invullen. Van tijd tot tijd worden deelnemers gevraagd naar hun mening over actuele onderwerpen.


Meer berichten