Logo telstar-online.nl
<p>Weer in de prijzen bij Grand Caf&eacute; 1837.</p>

Weer in de prijzen bij Grand Café 1837.

Nieuwjaarspuzzel weer enorm groot succes

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker-Nootdorp - Maar liefst 350 inwoners hebben meegedaan met de Nieuwjaars puzzel in deze krant. Bijna 100 inzendingen per e-mail en zo’n 250 per post.

De opdracht luidde ook dit jaar weer om zoveel mogelijk logo’s en foto’s van bedrijven te combineren. Een hele klus, maar ook heel erg leuk om te doen. Zeker in coronatijd. Onze salesmedewerkers trekken altijd volstrekt willekeurig en met de hand op het hart een winnaar. Het is bijna niet te geloven, maar echt waar: dezelfde winnaar als vorig jaar kwam uit de bus. Chris Couprie uit Nootdorp won voor het tweede jaar op rij de hoofdprijs, namelijk een waardebon van Grand Café 1837. Hij mag voor een leuk bedrag door de inmiddels wereldberoemde Drive Thru gaan rijden! Uit handen van Marina kreeg hij de waardebon uitgereikt. 

De tweede prijs ging naar Elly van Westbroek. Zij vloog meteen naar DA Drogisterij Parfumerie Aad van Leeuwen om de cheque te verzilveren. “Geweldig”, zo luidde haar reactie. Ook de nummer drie kreeg een mooi cadeau. Een stevige waardebon van de Wereldwinkel. De familie Rensen was de gelukkige! Aan het einde van het jaar staat er uiteraard weer een puzzel in. Wij trekken dan wederom naar eer en geweten een winnaar. Drie maal scheepsrecht lijkt bijna onmogelijk. We zullen zien!

Verrast aan de voordeur.


Prijsuitreiking bij Aad van Leeuwen.

Meer berichten