CDA Pijnacker-Nootdorp verrast haar leden | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl
<p>Bob van der Deijl aan de deur bij de familie Groenewegen.</p>

Bob van der Deijl aan de deur bij de familie Groenewegen.

CDA Pijnacker-Nootdorp verrast haar leden

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker-Nootdorp - Ook politieke partijen kunnen al geruime tijd niet bijeenkomen op ledenavonden en vergaderingen. Ontmoetingen vinden veel online plaats.

Daarom hebben het bestuur en de fractie van het lokale CDA in Pijnacker-Nootdorp, Valentijnsdag aangegrepen om bij alle leden een tasje te bezorgen met leuke verrassingen. In het tasje zat een aantal producten van lokale middenstanders en het geheel werd verzorgd door Zorgkwekerij “Bloei” die ook nog een kortingsbon van 20 procent -voor een volgende aankoop- aan het hengsel van het tasje knoopte. 

“De tasjes werden met enthousiasme ontvangen, ook door één van de ereburgers van onze gemeente Andre Groenewegen en zijn vrouw”, vertelt Bob van der Deijl. “Dit alles in de hoop dat ledenavonden binnen niet al te lange tijd weer op één van de vele gezellige locaties in onze gemeente georganiseerd kunnen worden”, aldus Bob.

Web-cafés
In samenwerking met CDA-Lansingerland worden twee web-cafés met kandidaten van de landelijke CDA-lijst georganiseerd. Op 26 februari van 16.00 tot 17.30 uur zijn Anne Kuik (nr. 3 ) en Wytske Postma (nr.17) te gast. Zij laten hun licht o.a. schijnen over zorg en onderwijs. Op 9 maart van 20.00 tot 21.30 uur zal Chris van Dam de spreker zijn. Hij staat op plaats 47 op de CDA-lijst. Aanmelden via secretaris.cda.lansingerland@gmail.com.

Meer berichten