Lesbord weer op het dak! | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl

Lesbord weer op het dak!

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Afgelopen zaterdag 6 februari, was het een heugelijke dag voor enkele autorijscholen uit Pijnacker en Delfgauw: het L-bordje ging namelijk weer even op het dak! 

Collega Henk Haak vierde zijn zestigste verjaardag op een bijzondere manier; zijn vrouw Martine had een heuse drive-through georganiseerd op een ruime parkeerplaats nabij de sportvelden. Uiteraard wilden de collega’s Henk van harte feliciteren en gingen langs met gepaste versnaperingen! Daar het gezelschap probeert om 1 á 2 maal per jaar met elkaar te spreken in de Guyter voor een hapje en een drankje, is het niet moeilijk te raden wat er in de cadeau pakketjes zat ingepakt!

De corona “periode” is voor de rijscholen erg lastig, van de ene op de andere dag zit je thuis en valt het hele inkomen weg. Steun krijgen is voor de meeste geen optie, omdat de partner een inkomen heeft! Gelukkig kunnen de collega’s zo samen nog even lachen en praten ze een beetje bij. Normaliter zitten ze de hele dag met iemand in de auto te praten en komen de collega’s elkaar tegen bij het CBR, dus nu is het allemaal erg stil en de meeste klusjes waren in de vorige lockdown al gedaan! 

Voor Henk Haak is de start van het nieuwe jaar sowieso bijzonder; De instructeur die jaren voor autorijschool Niels uit Delft heeft gereden, heeft besloten om voor zichzelf te gaan beginnen. Pijnacker heeft er dus weer een autorijschool bij! De nieuwe start had hij natuurlijk alleen iets anders bedacht van tevoren...

Meer berichten