Bewonerscomité Gantellaan in actie tegen komst dierenpension | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl
<p>De Gantellaan in Tolhek.</p>

De Gantellaan in Tolhek.

Bewonerscomité Gantellaan in actie tegen komst dierenpension

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Onlangs werd bekend dat de gemeente Pijnacker-Nootdorp voorstelt om aan het einde van de Gantellaan een dierenpension te vestigen. Omwonenden maken zich grote zorgen, zo laat men weten aan Telstar Online.

“De eerste huizen staan op slechts honderd meter afstand. Er komt geheid overlast waar we nooit aan kunnen ontsnappen. Daarom hebben we ons met vijf andere omwonenden verenigd in de Actiegroep Oudepolder en een inspraakreactie voorbereid”, vertelt men.

“We gunnen de ondernemer alle goeds en het is vervelend dat hij al zo lang op zoek is naar een geschikte locatie, maar wij willen hier in rust wonen. Zo hebben we de gemeente gevraagd om een geluidsmeting op de huidige locatie te doen, dat is geweigerd. Waarom? Ook maken we ons zorgen om de verkeersoverlast. Er staan al twee scholen en een kinderopvang. Hoe moet dat straks allemaal op hetzelfde tijdstip ’s ochtends en ’s avonds?

Ze willen daarom medebewoners oproepen ook te reageren en een inspraakreactie in te dienen. “Wij hebben standaardbrieven gemaakt die te kopiëren zijn. Mail naar: Actiegroep-oudepolder@outlook.com en wij helpen je met je inspraakreactie”, zo laat men weten.

Meer berichten