[Ingezonden] Fijn die bezuinigingen! | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl
<p>Foto is ingezonden door slachtoffer zelf om urgentie goed strooibeleid te laten zien.</p>

Foto is ingezonden door slachtoffer zelf om urgentie goed strooibeleid te laten zien.

Ingezonden

Fijn die bezuinigingen!

  •   keer gelezen   Actueel

Fijn die bezuiniging voor het strooien bij sneeuwval. Vergeet voor al die zijstraatjes, dan glij je uit op ijzel onderweg naar je werk en breekt je enkel op meerdere plaatsen.

Mensen die mij hulp en steun hebben gegeven voor de ambulance er was: heel erg bedankt!

Inwoonster van keijzerhof

Update 13.15 uur
Bewoner Keijzershof meldt zojuist - n.a.v. bovenstaand bericht - aan onze redactie: “Hoor net dat een buurvrouw van ons uit de flat ook is uitgegleden en haar been heeft gebroken.”

Update 13.42 uur
Er ligt nu weer iemand op de Floralaan waar de ziekenwagen voor moet komen, meldt een bewoner aan onze redactie.


Fractievoorzitter Hanneke van de Gevel van Eerlijk Alternatief werd deze week in de raadsvergadering afgekapt, toen ze samen met Kees Jongh van Gemeente Belangen de heikele (strooi)situatie aan de kaak wilde stellen. 

Ze heeft namelijk een gesprek gehad met de directeur van het bewuste strooibedrijf, die naar eigen zeggen meermaals heeft aangegeven bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp, dat de contractuele capaciteit en inzet bij hevige sneeuwval, onvoldoende is. Van de Gevel wilde weten waarom er niets is gedaan met deze aanbevelingen vanuit het strooibedrijf. 

Op onze social mediakanalen zijn zo’n 250 klachten binnengekomen over het huidig strooibeleid van de gemeente. Wij hebben zelfs huilende mensen aan de lijn gehad, die al zeven dagen de deur niet meer uitkunnen, omdat de (zij)straten spekglad zijn.


De situatie rondom het woon- en zorgcentrum in Keijzershof, vandaag zaterdag 13 februari 2021, een week na de eerste sneeuwval.


Briefje in de hal van Beemdgras.


Fietspad richting de tunnel Keijzershof - Klapwijk. Foto: 13-2-2021Meer berichten