Afbeelding

Jazeker! De Hypotheker binnenkort ook in Pijnacker

Actueel 1.848 keer gelezen

Pijnacker - Medio maart is het zover: De Hypotheker komt naar Pijnacker. De Hypotheker is al jaren gevestigd in Delft en heeft daar een mooie klantenkring opgebouwd. 

Een lang gekoesterde wens is om klanten uit Pijnacker te bedienen vanuit een eigen kantoor. Pijnacker is een bloeiende en groeiende gemeente waar veel nieuwe woningen worden gebouwd. Reden genoeg om hier een vestiging van De Hypotheker te willen openen.

Om de klanten uit Pijnacker goed te kunnen ontvangen, is er natuurlijk een professioneel kantoor nodig op de juiste locatie. Deze plek hebben wij gevonden op een A-locatie in Pijnacker in het pand van Post Makelaardij. Maarten Post is een goede bekende van De Hypotheker: hij heeft er in een ver verleden zelfs gewerkt! Maarten zag de toegevoegde waarde van een Hypotheker als buurman, dus de samenwerking was snel beklonken.

Inmiddels zijn de plannen uitgewerkt en wordt het pand binnenkort omgebouwd naar een full service vestiging van De Hypotheker. De vestiging zal worden bezet door ervaren adviseurs Roger Pot en Olaf Verschoor. Vanaf maart ben je van harte welkom in onze nieuwe vestiging.


Ook adverteren op deze website? Mail gerust naar advertentie@telstar-uitgeverij.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant