De Zorghoek Bergschenhoek zoekt doktersassistente | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl

De Zorghoek Bergschenhoek zoekt doktersassistente

  •   keer gelezen   Actueel

De medewerkers van huisartsenpraktijk De Zorghoek Bergschenhoek zijn op zoek naar een collegiale en enthousiaste doktersassistente voor 3-4 dagen per week. 

Wie wij zijn?
De Zorghoek Bergschenhoek is een samenwerkingsverband van 2 huisartspraktijken. Ons team bestaat uit 5 huisartsen, 3 praktijkondersteuners en 7 doktersassistenten. Daarnaast leiden wij doktersassistenten, praktijkondersteuners en huisartsen op. Het hele team verzet veel werk in het kader van kwaliteit en laagdrempelige patiëntenzorg. Met elkaar voelen wij ons verantwoordelijk voor een persoonlijke benadering van onze patiënten. Dat is onze gezamenlijke missie.

Wat je doet?
Jij bent de belangrijkste motor van onze praktijk. Samen met je team, ga je telefonische, digitale en persoonlijke patiëntencontacten onderhouden, triëren, agenda’s beheren, medische handelingen verrichten en bij ervaring, eigen spreekuren verzorgen.

Wat je krijgt?
Wij bieden je salariëring volgens CAO huisartsenzorg, prettige collega’s en de mogelijkheid om je verder persoonlijk te ontwikkelen.

Waar je ons vindt?
Ben jij die gediplomeerde doktersassistente, solliciteer dan nu! Wij kijken uit naar je reactie. Sollicitatiebrief met CV opsturen naar: spb@dezorghoek.nl

Voor extra informatie over de vacature, bel tijdens werktijden met Patrick Krastman 010-52122 80 of Madeleine Prins 010-521 59 05. Voor meer informatie over onze praktijk, zie www.dezorghoek.nl.

Meer berichten