Puck van Koppen gaat viral met videoclip “Vaccination” | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl

Puck van Koppen gaat viral met videoclip “Vaccination”

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Puck van Koppen verruilde Pijnacker een tijdje geleden voor Breda, maar ze heeft nog veel vrienden en familie in ons dorp wonen. Die zullen haar ongetwijfeld gezien hebben op de landelijke televisie bij Jinek, Editie NL of gehoord op Veronica, 538, Q-music of omroep Zeeland. Met de band Copycat en haar (zorg)collega’s is ze namelijk helemaal viral gegaan met de clip: “Vaccination”.

“Mijn man, David van Eerd heeft het nummer bedacht”, vertelt ze. Tijdens zijn werk in het ziekenhuis had arts David steeds het catchy liedje Fascination van Alphabeat in zijn hoofd, alleen hoorde hij er een ander refrein bij... “Met de hoop gevestigd op de naderende COVID-19 vaccinaties werkte hij een alternatieve tekst uit, waarna het nummer door de band Copycat werd ingespeeld. Filmmaker Xander Koppelmans zag er vervolgens de lol wel van in om hier een passende videoclip bij te maken om wat lucht te brengen in deze zware tijden”, vertelt ze. “De video is geen commerciële productie. Alle mensen in deze clip waren vrij van corona gerelateerde symptomen en zijn vooraf aan de opname COVID-19 negatief getest”, benadrukt ze. 

Bekijk hieronder de clip!

Bandleden Copycat: Robert Stoltink (zanger), Jeremy De Lacombé (piano and opname), Jordy de Werd (basgitaar), Richard Heijerman (drums), Glen Schwarzer (electrische gitaar) and gastzangeres Natasja Hilverink. In de clip: David van Eerd (lyrics en arts), Puck van Koppen (arts), Jonathan van Eerd (verpleger), Anouk Dammer (verpleegster) and Madelief (verpleegster). Video opname en bewerking door Xander Koppelmans, nabewerking door Frank Koppelmans.

Meer berichten