Lokale rockconnectie schrijft mee aan Boulevard of Music | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl
<p>De Pijnackerse Rockconnectie. Foto: Els de Wit&nbsp;</p>

De Pijnackerse Rockconnectie. Foto: Els de Wit 

Lokale rockconnectie schrijft mee aan Boulevard of Music

  •   keer gelezen   Actueel

Afgelopen week bereikte de populaire Facebookpagina Boulevard of Music een nieuwe mijlpaal, het 4000e lid had zich aangemeld bij oprichter en beheerder Martin Reitsma. 

“Ook popjournalist Marcel ‘Bizarro’ Mulhuyzen, pophistoricus Erik Bevaart en popfotograaf Paul Bergen uit Pijnacker schrijven en plaatsen mee aan de Boulevard of Music. Deze muziekpagina wordt iedere dag veel gelezen door talloze liefhebbers van pop- en rockmuziek. In korte tijd is deze site enorm gegroeid en voorziet ook in coronatijd in een behoefte aan afleiding en positiviteit”, vertelt initiator Reitsma.

Bekende popsterren 
“Het is voor velen een ware trip down memory lane met nostalgie uit hun jeugd. De tijd van stoere brommers, lang haar, plateauzolen, dansles en de eerste kus in het Parochiehuis, sociëteit de Kelder in Pijnacker en Elephant Squire in Nootdorp. Er doet een flink aantal bekende popsterren mee aan de Boulevard of Music”, zo memoreert Reitsma.

Gastredacteuren
Deze site met veel aandacht voor popmuziek heeft een aantal gastredacteuren uit die hun muzikale sporen dik verdiend hebben. Bijvoorbeeld Rudy Bennett van de legendarische band The Motions, maar ook Beer Klaasse van Group 1850 en Q65. Ook de producer van Supersister Hugo Gordijn schrijft mee, hij was voorts manager van bands als Big Wheel, Group 1850 en The Nicols. Hij kan uren vertellen over de legendarische Haagse beatclub de Marathon.

Voor veel regionale babyboomers een begrip. Maar ook rock- en popiconen zoals meestergitarist Jan Akkerman, topzangers als Bert Heerink, Frontman Johnny Manuhutu van Massada, Michel van Dijk van Alquin, Ekseption, Les Baroques en Brainbox verlenen hun medewerking aan deze populaire muzieksite.

George Baker
“Ook Hans Bouwens vooral bekend als George Baker wordt gastredacteur op deze pagina. Zanger-gitarist Ronn van Etten en drummers Gerard van der Vooren en Joop Regoord maken ook veel mee in de popscène en delen hun boeiende verhalen. De Haagse stadsdichter Victor R. Meijer levert fraaie popgedichten, terwijl zanger Hans Sommer de leden laat meegenieten van zijn mooie videoclips. Ron Baggerman, de bekende Ziggy Tapgitarist plaatst eveneens boeiende stukken. Zo is de Boulevard of Music voor ieder wat wils, zeker nu ook Robert Jan Stips heeft toegezegd om mee te schrijven”, vertelt Delfgauwenaar Reitsma.

Dames
Ook de dames leveren hun aandeel zoals de bekende schrijfster Marion Bloem en blueszangeres A.J. Plug. Muzikale duizendpoot René van Broekhoven weet eveneens veel lezers aan zich te binden. Er is voorts fraaie popfotografie te zien via topfotografen als Paul Bergen, Ron van Varik, Jerrold Mallee en Ronald van den Andel. En popkenners zoals Charles Versnick, Marcel Mulhuyzen, Peter Voskuil, Erick Bevaart boeien met hun mooie popverhalen de lezers. De popfilms van cineast John Meijer en Martin Reitsma ontvangen eveneens veel bijval op de site.

De pagina
U kunt lid worden van deze gratis muzieksite via facebook.com/groups/249488428764923.

Meer berichten