Getuigen gezocht omgeving Ratelaar | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl

Getuigen gezocht omgeving Ratelaar

  •   keer gelezen   Actueel

Nootdorp - “Er heeft vannacht tussen 00.00 uur en 01.00 uur een poging tot woninginbraak plaatsgevonden aan ons huis in de Ratelaar te Nootdorp”, vertelt een bewoonster aan Telstar Online.

“Er was eerder op die avond al een verdachte situatie doordat er een jonge jongen van ongeveer 20 jaar met een lang postuur, spijkerbroek, zwarte jas met een capuchon op, in onze poorten bij de achtertuinen verstopt zat. Mijn moeder merkte dit op tijdens het uitlaten van de honden”, zo zegt ze.

De bewoonster vervolgt: “Rond 23.00 uur zag ik een schim in mijn voortuin en zag ik de jongen opnieuw lopen en dit keer een andere poort in aan de overkant van ons huis. Dit betekent dat hij gisteravond (21-1) enkele uren door onze straat en onze poorten heeft moeten lopen. Rond 00.30 uur hoorde wij gerommel bij de voordeur, voetstappen in de poort en stemmen die het hadden over “dat slot”. Politie is gebeld en gekomen, heeft de poorten doorzocht, maar nog geen daders kunnen vinden. Ik wil graag weten of andere buren in mijn straat deze jongen ook hebben zien lopen of iets verdachts hebben opgemerkt.” 

Ze hoopt dat iedereen de politie belt met tips via 0900-8844.


Meer berichten