Green Gifts zoekt nieuwe medewerkers | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl
<p>Chris van der Velde verkoopt terrariums met vleesetende planten als de oplossing tegen muggen. Foto: Frank de Roo</p>

Chris van der Velde verkoopt terrariums met vleesetende planten als de oplossing tegen muggen. Foto: Frank de Roo

Green Gifts zoekt nieuwe medewerkers

  •   keer gelezen   Actueel

In onze tuinbouwbijlage stond eind vorig jaar een wervend stukje over Green Gifts, het nieuwe bedrijf van Bleiswijker Chris van der Velde. Hij is een zoon van Simon van der Velde die aan de Albert ’t Hartweg in Bleiswijk een waterplantenkwekerij heeft. 

Green Gifts is een webshop voor verrassende groene cadeaus: potjes, glazen bollen, terraria, aquaria; van alles kom je er tegen met daarin de meest uiteenlopende planten. 

Green Gifts neemt een behoorlijke vlucht en is op zoek naar enkele nieuwe mensen om het team te versterken. Het gaat om een of enkele veelzijdige productiemedewerkers ‘met een plus’ en om een medewerker ter ondersteuning van de administratief/digitale afhandeling en de webshop. Bij voorkeur iemand die affiniteit heeft met websites en webshops. 

Chris van der Velde is sinds zijn entree bij het bedrijf van zijn vader heel innovatief met nieuwe groene producten aan de slag gegaan. Voor kinderen heeft hij heel veel leuke producten ontwikkeld, zodat ze spelenderwijs met groen en met kweken in contact komen. Maar ook voor volwassenen is er van alles verkrijgbaar, ook als relatiegeschenk.

Wil je in deze ‘afstandelijke tijden’ iemand die van planten, van groen en van kleur houdt verrassen met een leuk cadeau, kijk dan op www.greengifts.nl en zie de diverse mogelijkheden die deze webshop te bieden heeft. Ook voor bedrijven en andere organisaties is het een goed idee om medewerkers of relaties met een ‘green gift’ een ‘groen hart’ onder de riem te steken!

Wil je het bedrijf en de webshop ondersteunen en ben je op zoek naar een leuke dynamische baan in een natuurlijke en groene werkomgeving, stuur dan een mailtje naar: 

chris@vanderveldewaterplanten.nl


Ook adverteren op deze zeer goed bekeken lokale nieuwssite? Neem gerust contact met ons op! Mail: advertentie@telstar-uitgeverij.nl

Meer berichten