Wat onwijs jammer: Ommekantje sluit voorgoed de deuren | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl

Wat onwijs jammer: Ommekantje sluit voorgoed de deuren

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - “No way! Helaas het is echt waar... Ommekantje sluit voorgoed de deuren. Per 1 februari is de lekkerste lunch- en koffiebar, jouw favoriete hotspot, niet meer in Pijnacker Centrum”, zo laat eigenaresse Kim weten.

Ommekantje is verkocht en zal overgaan naar een nieuwe eigenaar. De eigenaar zal een lunchroom starten onder een andere naam en met een eigen concept.

“Onze keuze is versneld door de coronacrisis, de eerdere en huidige maatregelen rondom COVID-19 hebben geen positieve bijdrage geleverd. We kunnen nooit omschrijven hoe dankbaar we zijn, hoe mooi dit feestje en avontuur was. Kijkend naar alle te gekke foto’s van de (bijna) afgelopen 5 jaar, zijn we trots, verheugd en zo intens dankbaar voor al die momenten!”

“Een kort gesprekje bij de bar, even bijpraten aan tafel, een compliment bij de kassa, kindjes die rechtstreeks naar ons kinderhoekje rennen, de ontelbare feestjes , prachtige feestdagen, voorleescafés , zonnige terrasdagen, heerlijke taarten, broodjes van de week, lekkerste koffie’s (van Giraffe Coffee), verjaardagen, jubilea, borrels, cateringopdrachten, Sunday Roast, Koningsdag (wat een gigantisch feest was dat ieder jaar), braderieën en markten, de Kerstborrel en de vele mooie samenwerkingen met lokale ondernemers.”

Eigenlijk is het te gek om op te noemen want jullie maakten al die dromen waar! Het was ongelofelijk en onze dank voor alle support en vertrouwen is dan ook groot. We kunnen vooruit kijken en weten dat er weer een tijd gaat komen voor het nieuwe normaal. Er komt nog iets leuks, dus hou onze social media in de gaten. Voor nu, geen afscheidsronde, geen eindfeest of laatste opening. Het was meer dan mooi, we houden van jullie”, aldus Kim. 

Meer berichten