Vlielandseweg dicht voor onderhoud | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl
<p>De Boezemweg blijft voor fietsers bereikbaar. </p>

De Boezemweg blijft voor fietsers bereikbaar.

Vlielandseweg dicht voor onderhoud

  •   keer gelezen   Actueel

De gemeente gaat groot onderhoud uitvoeren op de Vlielandseweg. De riolering en het asfalt zijn aan vervanging toe en de verkeersveiligheid wordt verbeterd. De Vlielandsweg is een gebiedsontsluitingsweg en belangrijk voor de bereikbaarheid van Pijnacker.

Groot onderhoud is noodzakelijk om het verkeer in de toekomst veilig en met minder overlast te kunnen verwerken. In het noordoosten van Pijnacker zijn veel nieuwe ontwikkelingen, zoals de nieuwe woonwijk Ackerswoude, het toekomstige woongebied De Scheg en het bedrijventerrein Boezem Oost. Door ingebruikneming van de Zijdeweg zal de verkeerstoename op de Vlielandseweg beperkt blijven.

Vlielandseweg afgesloten van 11 januari tot en met juni 2021
Tijdens de uitvoering van het groot onderhoud ondervindt het verkeer op de Vlielandseweg hinder. De Vlielandseweg wordt afgesloten voor doorgaand verkeer. Er wordt een omleiding ingesteld via de Klapwijkseweg, N470, Zijdeweg en Katwijkerlaan. De woningen en bedrijven langs de Vlielandseweg blijven bereikbaar. Bekijk de route hieronder.

De Boezemweg blijft voor fietsers bereikbaar. Doorgaand fietsverkeer wordt omgeleid. Heeft u vragen over de werkzaamheden? Of heeft u een bijzondere situatie waarvoor afstemming nodig is? Neem dan contact op met Jolanda Geleijnse, de omgevingsmanager van BAM infra. Dit kan via Whatsapp, maar u kunt haar ook bellen op 06 – 524 47 425. Of stuur een e-mail naar: vlielandsewegpijnacker@bam.com.

Meer berichten