Dorpsgenoten maken zeer bijzondere muziekfilm | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl
<p>Het volledige team coronaproof op de foto. Foto: Popfotograaf.nl, Ron van Varik</p>

Het volledige team coronaproof op de foto. Foto: Popfotograaf.nl, Ron van Varik

Dorpsgenoten maken zeer bijzondere muziekfilm

  •   keer gelezen   Actueel

Maandag 4 januari kwam de nieuwe muziekfilm uit van Omroep Midvliet. Het betreft opnames die in december werden gemaakt nog net voor de tweede corona lockdown. Deze muziekfilm is ook in Pijnacker- Nootdorp te zien en werd samengesteld en gemonteerd door Ferd Grobben uit Pijnacker. 

Presentator en organisator Martin Reitsma had in samenwerking met de televisiecrew van Midvliet een keur aan artiesten te gast. De locatie was bijzonder: kasteel oud Wassenaar.

Dure auto’s
“Buena Vida Supercars Verhuur van Danny Vijverberg had diverse dure merken auto´s laten voorrijden met daarin een voor een de optredende artiesten. Zo werd men voorgereden in een Ferrari, Lamborghini of Mercedes sport. Charles Engels zorgde met zijn Cadillac voor een jarenvijftigsfeer. Kasteelbeheerder Luc Steverink zag toe op een volledig coronaproof evenement”, zo vertelt popjournalist en presentator Martin Reitsma aan de redactie van Telstar/Eendracht.


Feestje
“De Big Swingers maakten er een waar muzikaal feestje van met een bevlogen optreden, het dak ging er bijkans af. Don’t you want me en Whats love got to do with it werden in een swingend nieuw muzikaal jasje gegoten en dat klonk heel aantrekkelijk”, vervolgt de muziekkenner tegenover deze lokale krant.

Eerste exemplaar 
Zanger Lesley van Ruitenbeek zong: You dont have to say you love me. Tamara Tol zong onder meer : Desperado van The Eagles, Ik hou van jou, Ruud Jansen begeleide haar op gitaar. Zanger Eddy Ouwens liet in een medley de goede tijden van Elvis Presley herleven. Ouwens had het jonge zangtalent Sebastiaan Spanjer meegenomen voor een optreden. Zanger Lou Prince zong zijn nieuwe Nederlandstalige single ‘Kom weer terug bij mij’ en reikte het eerste exemplaar uit aan presentator Martin Reitsma.

Licentie Omroep Midvliet
“Als slot droeg Victor R. Meijer een daverend en vlammend betoog voor met als onderwerp Omroep Midvliet moet blijven. Deze omroep dreigt haar licentie kwijt te raken”, benadrukt Martin.

Bekijk de video
De muziekfilm is thans te zien op You Tube en tot stand gekomen via de samenstelling en montage van Ferd Grobben in samenwerking met de TV ploeg van Omroep Midvliet.

Meer berichten