Het team van Buurtzorg Nootdorp.
Het team van Buurtzorg Nootdorp.

Buurtzorg Nootdorp zorgt voor extraatjes Voedselbank

Actueel 531 keer gelezen

Medewerkers van Buurtzorg Nootdorp 2 hebben vorige week de door hen ingezamelde extraatjes overhandigd aan de voedselbank Nootdorp. 

“Team Nootdorp 2 heeft hun teamkantoortje in Nové en komen de vrijwilligers wekelijks tegen. Zij zien wat de vrijwilligers voor hun klanten doen, en hoe nodig dat is. Het team wilde graag iets extra doen voor hen die het minder goed hebben dan zijzelf, en dachten daarbij aan cliënten van de Voedselbank”, vertelt Margreet Grooters. 

De Voedselbank houdt meestal voor de feestdagen een inzamelactie bij de supermarkten. Zij vragen aan mensen die boodschappen komen doen om iets extra in te slaan, en dat bij het verlaten van de supermarkt te doneren aan de Voedselbank. Dit jaar gaat de supermarktactie vanwege corona niet door. Omdat het december is, wilde het team de Voedselbank tóch iets extra’s, naast de gewone boodschappen, kunnen laten uitdelen.

Zij hebben collega’s en cliënten gevraagd om hieraan een kleine bijdrage te leveren in de vorm van een december-lekkernij. Hieraan is ruimhartig gevolg gegeven, waarvoor dank!

Uit de krant