Afbeelding
Ingezonden

Help Luna met een operatie

Actueel 1.690 keer gelezen

Pijnacker - “Een dochter van een vriend van me heeft in maart, bij de start van alle corona ellende, twee katten uit het asiel gehaald, nadat ze een maand eerder in februari 2020 afscheid had moeten nemen van haar lieve hondje na elf jaar”, begint een betrokken dorpsgenoot zijn verhaal.

“Nu blijkt een van de nieuwe beestjes uit het asiel vanaf de start niet gezond, maar ze heeft het beestje uiteraard toch willen houden en ze doet er alles aan om hem/haar weer beter te krijgen. Maar... dat loopt qua kosten enorm uit de hand voor haar... ze zit nog op school, loopt stage geloof ik, maar ze kan nu de enorme rekening van de dierenarts niet meer betalen (1500 euro nodig voor een speciale operatie en dat is natuurlijk eigenlijk veel te gek, als je weet dat het al 1000 euro gekost heeft in de afgelopen maanden). Er is al 505 euro binnen, maar, dat is nog niet genoeg voor die complexe operatie.”

Het hele verhaal staat op gofundme.com/f/help-luna-haar-operatie-te-krijgen. U kunt daar ook meteen een kleine of grote donatie achterlaten.

Uit de krant