Afbeelding
Ingezonden

Janine Kruese dankt hele dorp

Actueel 2.244 keer gelezen

Wat heb ik hartverwarmende reacties gehad op mijn oproep om hagelslag, pasta, pindakaas en jam in te zamelen voor kinderen in gezinnen die in onze gemeente gebruik maken van de Voedselbank.

Het was elke keer weer een klein feestje om de krat in de tuin leeg te halen. De afgelopen weken heb ik bij de uitdeelpunten in Nootdorp en Pijnacker honderden pakken en potten gebracht. En heel veel kleurboeken; potloden; stiften; spelletjes; boekjes en al het andere dat zo gul gegeven is door iedereen. Daarnaast is er ook veel geld gedoneerd. Door een mooie deal met Jumbo Nootdorp, heb ik voor elke euro die in vol vertrouwen aan mij gedoneerd is, een pak of pot kunnen aanschaffen.

Een speciaal woord van dank wil ik heel graag richten aan:

- Erwin en David van Jumbo en hun medewerkers. Jullie zeiden meteen ‘ja’ toen ik met mijn verzoek bij jullie kwam. Heel erg bedankt voor de warme samenwerking en alle extra’s die vandaag als verrassing klaar stonden voor de Voedselbank.

- Suzan en Diane van Politie Pijnacker. Jullie hebben als politie mijn actie omarmd en heel veel gedoneerd gekregen! Fijn ook dat jullie met me meedoen én denken voor een vervolg in 2021!

- Mijn collega’s Ton Zwinkels en Mirjam van Gelder. Fantastisch wat jullie gedaan hebben!
Jullie enthousiasme en steun was on aflatend. Jullie zijn toppers. #Team broodbeleg #Kerstengelen

- Saskia Degener van Bravo Coffee en lunch uit de Parade. In deze tijd waar jij het als ondernemer echt zwaar hebt, ben jij voor mij gaan inzamelen. Wat een groot hart heb jij. Jij wist heel veel bekenden van jou, maar ook ondernemers in de Parade te enthousiasmeren om mee te helpen.

- Lions Club Nootdorp-Pijnacker. Jullie steunden mijn lokale initiatief door een fantastische donatie van 500 euro te doen. Goed voor 500 pakken/potten! Geweldig!

- Bruna, Albert Heijn, Marianne Visser… bedankt voor jullie donaties!

- En last but not least… dank je wel thuisfront. Jullie hebben mijn aandacht behoorlijk moeten delen de afgelopen maanden. Fijn dat jullie mij de ruimte gaven dit te doen. Ons huis leek weken lang op een opslag voor broodbeleg. Bedankt voor jullie steun. En voor jullie geduld met mij als ik weer eens vol verwondering met jullie deelde wat er nou toch weer was gebeurd of gedoneerd was. Want verwonderd dat ben ik nog steeds door de vele donaties.

Janine Kruese



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant