Afbeelding
Veiling

Kersthaakboom voor hoogste bieder, bedrag gaat volledig naar de Voedselbank

Actueel 2.676 keer gelezen

Pijnacker - De maar liefst tien meter hoge, vrolijke publiekstrekker in het centrum van Pijnacker wordt geveild. De grootste haakboom van de Benelux mag door de hoogste bieder worden opgehaald, inclusief stevig stalen frame. (*)

Het geldbedrag dat wordt geboden gaat volledig naar de Voedselbank, laat Oscar van Pera & Pasha weten. Ondernemers, winkeliersverenigingen in het hele land, slimme investeerders, pretparken, zakenlieden met een grote tuin, tuinders of agrariërs die een eyecatcher zoeken voor het bedrijfspand, bouwbedrijven, bedrijvenparken, gemeenten, instellingen, organisaties of een kerstgezinde particulier... laat van jullie horen. De boom zorgt voor een heleboel publiekstraffic en media-aandacht! De boom bestaat uit duizenden gehaakte lapjes en kerstversiering en is opgetuigd in een stalen frame.

Wil je een openingsbod doen? Mail dan naar redactie@telstar-uitgeverij.nl o.v.v. “Haakboom”. Biedingen zullen hieronder worden getoond, desgewenst met (bedrijfs)naam. Wie o wie doet een openingsbod?

Biedingen
- Er is op dit moment nog geen openingsbod gedaan.


(*) De verlichting en betonblokken onder de boom worden niet meegeleverd. De boom moet op dinsdag 29 december 2020 worden gedemonteerd (kraan noodzakelijk) en met eigen vervoer (vrachtwagen) worden opgehaald. Zondag 20 december 2020 sluit de veiling.


Foto: instagram.com/morris_drone

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant