Logo telstar-online.nl
<p>Chantal Straver, Ruben Leijs en Angelique de Jonge van de Berkelse winkeliersvereniging samen met Tonnie Faase van Intratuin Pijnacker. </p>

Chantal Straver, Ruben Leijs en Angelique de Jonge van de Berkelse winkeliersvereniging samen met Tonnie Faase van Intratuin Pijnacker.

Honderd kerstbomen van Intratuin naar Berkel Centrum

  •   keer gelezen   Actueel

Vorige week donderdag heeft een vrachtwagen van Intratuin Pijnacker maar liefst honderd kerstbomen afgeleverd in het centrum van Berkel en Rodenrijs. Alle winkeliers krijgen een mooie boom met lichtjes en sneeuw bij de voordeur. 

De winkeliersvereniging van Berkel Centrum zet dit jaar extra in op aankleding. Door corona kunnen een heleboel decemberevenementen niet of beperkt doorgaan. Het gemis van een grote, centrale boom doet nog wel een beetje pijn bij de winkeliers. Ze zijn zelfs een beetje jaloers op de gehaakte boom in Pijnacker. “We hebben uiteraard wel een verzoek ingediend bij de gemeente, maar vanwege corona moeten we de uitingen helaas beperkt houden”, vertelt Angelique de Jonge van 4 You Lingerie. 

Tonnie Faase, assistent-bedrijfsleider van Intratuin Pijnacker, was donderdag aanwezig bij de logistieke operatie van de kerstbomen: “Zo’n grote bestelling hebben we niet elke dag. De voorbereiding kost het meeste werk. Ik vind het belangrijk om te leveren wat je belooft. Dat is gelukt.” Tonnie ziet vanuit zijn werk dat kerst heel erg leeft; een welkom lichtpuntje in deze tijd. “Bij Intratuin zijn mensen twee weken eerder begonnen met kerstinkopen. Vroeger was Sinterklaas het ijkpunt, maar daar is dit jaar echt van afgeweken. Mensen zoeken geborgenheid in eigen huis.” 


Adverteren in héél het Oostland: print én online!


Meer berichten