Afbeelding

Uniek: QeRstwandeling in Delfgauw

ma 7 dec 2020, 19:51 Actueel

Delfgauw - Geen drukbezochte kerst kerkdiensten, geen volle tafel bij het kerstdiner, geen kerstcadeaus shoppen in de winkelstraten. Maar wat kan er wel? Kerk Delfgauw is uitgekomen op een QeRstwandeling. 

“We gaan een wandelroute uitzetten door ons dorp, waarbij je door middel van QR-codes contact kunt maken met Jozef en Maria, de herders, de wijzen, en al die andere figuren uit het kerstverhaal. Ga mee op reis en ontdek waar het pasgeboren kindje Jezus te vinden is in je eigen dorp. Zo kunnen we toch samen als dorp kerst vieren op een veilige manier”, vertelt dominee Robert Stigter aan Telstar Online.

Stap 1: bekijk het onderstaande filmpje. 


Stap 2: boek je reis via deze datumprikker.

Stap 3: open je email op de dag van vertrek. Je ontvangt van de keizerlijke geheime dienst een wachtwoord waarmee je de filmpjes achter de QR-codes kunt openen en je startcoördinaat.

Stap 4: begin jouw QeRstwandeling op jouw timeslot, volg de sterren op de grond, scan de QR-codes en ontdek het Kerstverhaal op een nieuwe manier.

Veel plezier!

De QeRstwandeling is een samenwerking van vele vrijwilligers van Kerk Delfgauw, bewonersinitiatief Glow Delfgauw, de Buurtknip van de gemeente Pijnacker-Nootdorp, Verhage Delfgauw en onze gast-ster Manuela Bijl.

De QeRstwandeling organisatie van Kerk Delfgauw is te bereiken via QeRstwandeling@kerkdelfgauw.nl, via gastvrouw Jolanda van Wijk 06-39120139 gastvrouw@kerkdelfgauw.nl of via dominee Robert Stigter 0643006247 dominee@kerkdelfgauw.nl.

Uit de krant